Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τελευταία αποκτήματα!!

Πρίν λίγες ημέρες έκανα πάλι τα ψώνια μου για εμένα και για την Χριστίνα φυσικά (όπου βλέπεις Χριστίνα είναι η 2 ετών κόρη μου) και σκέφτηκα να σας τα παρουσιάσω.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...Ααα να ξέρετε οι φώτο δεν είναι δικές μου γιατί δεν μπορώ να βρώ το καλώδιο του κινητού να τις ανεβάσω...

Το πρώτο είναι ένα από τα τρία shower gel της Oriflame της σειράς Nature Secrets (καθώς είμαι και γραμμένη..) Το συγκεκριμένο είναι με αλόη και καρπούζι. Μυρίζει ωραία όχι έντονα κάνει πλούσιο αφρό και σε τονώνει θα έλεγα.










Το δεύτερό είναι με σύκο και λεβάντα. Η αλήθεια είναι οτι συχαίνομαι την λεβάντα και μόνο που το μύρισα το έδωσα στον άντρα μου αλλά ούτε και αυτός το εκτίμησε.








Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ από όλα είναι με jojoba και mango.
Κάνει επίσης πλούσιο αφρό μυρίζει ωραία 
και ενυδατώνει πάρα πολύ.








Συνέχεια έχουν δύο αντηλιακά διαφορετικών εταιριών που είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά.
Το ένα είναι της Avene 


και το άλλο είναι Korres.




Και τα δύο είναι με υψηλό δείκτη προστασίας κατάλληλα για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και για παιδιά Της Avene μου άρεσε παρόλο που το περίμενα με πιο λεπτή υφή γιατί γυαλίζει λίγο το πρόσωπο μου μόλις το απλώσω αλλά εξαφανίζεται μετά από λίγο..

Του Korres το οποίο το βρήκα 1+1 δώρο σε καταπληκτική τιμή είναι ένα για την μικρή και ένα για τον Θοδωρή. Αρκετά καλό απλώνεται ωραία και μυρίζει πάρα πολύ ωραία γιατί περιέχει βούτυρο καριτε.
Και τα δύο τα αγόρασα απο το φαρμακείο http://www.kallivokas.gr/ το οποίο έχει πολύ καλές τιμές και ελπίζω να μου δοθεί ευκαιρία στο μέλλον να μιλήσω πιο αναλυτικά.

Αυτά ήταν τα νέα μου ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο και πείτε μου την γνώμη σας για κάποιο προϊόν ,έχετε δοκιμάσει κάποιο??

6 σχόλια:

  1. μεγεια!!!!!!τα αφρόλουτρα πρέπει να μυρίζουν τέλεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ. Ναι τα δυο μυρίζουν ωραία το άλλο είναι θέμα γούστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kalispera!! :) Thelw polu na dokimasw ta afroloutra apo tin Oriflame!
    Molis egina k melos sto blog sou, an theleis perna mia volta k apo to diko mou!
    http://laurasbeautystuff.blogspot.gr/
    kalo apogeuma na exeis!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι όλα σχεδόν πολύ ωραία και βγαίνουν σε προσφορές με καλές τιμές. Ωραίο το blog σου και φυσικά ακολουθώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω παρει και εγω πολλα αφρολουτρα oriflame αλλα κανενα απο αυτα!Κανουν καλο αφρο?
    http://alexasbeautycorner2.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλο!!Και εγω δεν το περιμενα μιας και ειχα αλλη αισθηση για τα αφροντους,οτι δεν ειναι ιδια δλδ με τα αφρολουτρα.

      Διαγραφή