Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Empties Products

Γεια σας τι μου κάνετε?Είπα και εγώ να σας γράψω για προϊόντα που έχω τελειώσει τον τελευταίο καιρό μιας και βλέπω ότι το κάνουν και άλλες bloggers.Καλλυντικά δεν τελειώνω σχεδόν ποτέ εκτός από κάποια που χρησιμοποιώ πιο συχνά οπότε θα σας δείχνω πιο πολύ προϊόντα καθημερινής περιποίησης.
Λοιπόν ορίστε:

Swedish Spa Exfoliating Body Scrub by Oriflame

Τι να πω για το συγκεκριμένο???Όπως έχω ξαναπεί είναι το αγαπημένο μου και δεν το αλλάζω με τίποτα. Είναι απολεπιστικο για όλο το σώμα με με έλαιο πιπερόριζας,αμύγδαλου και κόκκους από αλάτι και κέλυφος αμυγδάλου.Αν το αγόραζα??Έχω ήδη το επόμενο..

Pantene Pro-V Deep Moisture Souffle
Είναι κρεμώδης αφρός για εντατική ενυδάτωση στα μαλλιά κλειδώνοντας την υγρασία στην τρίχα. Το συγκεκριμένο δεν το αγόρασα άλλα το κέρδισα και μου άρεσε πάρα πολύ μιας και τα μαλλιά μου είναι σγουρά και ξηρά οπότε τα ενυδατώνει όντως.Το χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο σε νωπό μαλλί και αργότερα στεγνώνω με χλιαρό αέρα και δεν βάζω κανένα προϊόν styling πλέον.
Θα το αγοράσω ξανά σίγουρα!


Pantene Pro-V Classic Shampoo
Τα γνωστά σε όλους σαμπουάν. Και αυτό δεν το αγόρασα και σίγουρα δεν πρόκειται να το κάνω.
Δεν μου αρέσε καθόλου το συγκεκριμένο γιατί μου αφήνει μια "χαζή"αίσθηση στο μαλλί μόλις το ξεβγάζω σαν να κολλάει πάνω στο μαλλί μου.



Korres Φυσική Άργιλος Μάσκα για βαθύ καθαρισμό

Είπα να δοκιμάσω μια διαφορετική μάσκα από αυτή που αγοράζω συνήθως έτσι για αλλαγή.Τι το ήθελα?Δεν μου άρεσε καθόλου. Καταρχήν είναι πολύ λίγη η ποσότητα της 12ml. Επίσης μου φαίνεται πιο νερουλή σε σχέση με άλλη που χρησιμοποιώ. Και προτιμώ πράσινη άργιλο παρά ροζ.Δεν θα την αγοράσω ξανά.

Korres Κουκούτσι ελιάς Scrub για βαθύ καθαρισμό
Σχεδόν μια από τα ίδια.. Κάνει καλή απολέπιση δεν γδέρνει το δέρμα αλλά με χάλασε η μυρωδιά της. Επίσης μικρή συσκευασία 12ml. Δεν θα την αγοράσω ξανά.

Vichy Idealia 
Είναι η δεύτερη που αγοράζω. Την πρώτη φορά έκανα λάθος και αγόρασα για ξηρή επιδερμίδα με αποτέλεσμα να είναι πολύ βαριά πάνω μου και να γυαλίζει υπερβολικά. Είπα να δώσω δεύτερη ευκαιρία αυτή την φορά αγοράζοντας κανονική προς μικτή αλλά...δεν... Έχει ωραία μυρωδιά, ωραία υφή υπόσχεται ομοιόμορφη όψη σε σχέση με τις διχρωμίες που μπορεί να έχεις αλλά και πάλι δεν μου άρεσε οπότε δεν θα την αγοράσω ξανά.

Clinique moisture surge moisturizer SPF 15
Το αγόρασα πριν καιρό και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη από αυτό το makeup.Είναι αρκετά ελαφρύ καλύπτει μέτρια και ενυδατώνει αρκετά. Όταν το έψαχνα στο διαδίκτυο σε κάποιες σελίδες το βρήκα όχι σαν makeup αλλά σαν ενυδατική με χρώμα κάτι σαν BB δηλαδή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι γυαλίζει λίγο όταν το φοράω, τον χειμώνα δεν με πειράζει αλλά το καλοκαίρι θέλει λίγη πούδρα.
Μάλλον θα το αγοράσω αλλά από χειμώνα πάλι..

Apivita express beauty with grape anti-wrinkle eye mask
Αυτή την μάσκα μου την έστειλαν σαν δείγμα από φαρμακείο. Αν και δεν νομίζω ότι την χρειάζομαι απαραίτητα είπα να την δοκιμάσω. λατρεύω έτσι και αλλιώς τις μάσκες της Apivita οπότε μου άρεσε και αυτή. Την απλώνω το βράδυ πριν πέσω για ύπνο και το πρωί είναι αλήθεια ότι βλέπω μια διαφορά,είναι πιο απαλή η περιοχή γύρω από τα μάτια. Θα την αγοράσω στο μέλλον..

Avene Serenage Serum
Μου άρεσε τρομερά!!!!Ένα από τα καλύτερα serum που έχω δοκιμάσει(είναι σε δείγμα)!!Είναι για αντιγήρανση αλλά έχω δει ότι υπάρχει και απλό ενυδατικό οπότε είναι η επόμενη μου παραγγελία!Έχει τέλεια υφή, άρωμα και δεν κολλάει όπως άλλα που έχω δοκιμάσει.Η σύνθεσή του είναι σαν κρέμα, λευκό δηλαδή και όχι τζελ. Όπως είπα και πριν είμαι έτοιμη να το παραγγείλω!!


Αυτά ήταν λοιπόν τα empties!!Πως σας φάνηκαν?Έχετε δοκιμάσει κάποια από τα προϊόντα?





6 σχόλια:

  1. Καλημερα!Κ γω εχω δοκιμασει τα pantene και ειδικα το σαμπουαν ητανε απαισιο!Επισης εχω δοκιμασει το απολεπιστικο του Κορρε αλλα με μυρωδια τριανταφυλλου και μου αρεσε παρα πολυ!Οντως ομως δεν συμφερουν γιατι η ποσοτητα ειναι λιγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σαμπουαν και conditioner ειναι χαλια! Δεν δοκιμασα το απολεπιστικο που γραφεις αλλα θα συνεχισω με της Apivita που μου αρεσουν πολυ περισσοτερο!

      Διαγραφή
  2. hiii.. τέλειο post.. το πρώτο προϊόν της oriflame τι είναι ακριβώς? μου φάνηκε αρκετά ελκυστικό :D πολύ όμορφο bloggg!! ρίξε μια ματιά και στο δικό μου αν θες.. είμαι καινούργια στον κόσμο σας!! φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι απολεπιστικο για το σωμα. Εχω κανει και αναλογο post αν θελεις παραπανω πληροφοριες. Φυσικα θα μπω:)

      Διαγραφή
  3. Very good empties ;) I have this body scrub Oriflame ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή